• Str. Henri Coanda Nr.40, Bl.N14, Sc.A
  • 0747 38 48 48

in calitate de medici stomatologi, înțelegem că niciodată nu este prea devreme pentru a începe obiceiuri bune de igienă orală și pentru a stabili o rutină de îngrijire dentară completă, în special periajul. Acest lucru este esențial în pregătirea copilului pentru un viitor cu sănătate orală excelentă. De aceea, la North Dent, se spală dinții și ne bucurăm de a ajuta pacienții de toate vârstele să rămână la curent cu sănătatea dentară, în special despre nevoile dentare ale copiilor pe măsură ce îmbătrânesc.

Utilizați acest ghid pentru a vă asigura că aveți grijă de dinții copilului dvs. în cel mai bun mod posibil pe măsură ce crește. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări.

Primul dinte

Copiii ar trebui să înceapă să viziteze medicul dentist de la sosirea primului dinte. Și, bineînțeles, cu adolescenții și adulții puteți începe să insufleți obiceiuri bune pe măsură ce cresc și se schimbă. Inspirarea copiilor mici să aibă grijă de dinții lor este una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că vor avea dinți puternici și un zâmbet strălucitor până la vârsta adultă. Părinții și îngrijitorii pot lăsa o impresie uriașă asupra minților tinere, iar la North Dent găsim modalități de a încuraja copiii să aibă grijă de dinții lor, făcându-i distractive și importante pentru bunăstarea lor.

Începuturile bunelor obiceiuri dentare încep acasă

Înainte de a sosi primul dinte al copilului, îi puteți curăța gingiile ștergându-le ușor cu tifon moale. Acest lucru va ajuta la reducerea cantității de bacterii din gură și, de asemenea, îi va ajuta să se obișnuiască cu curățarea gurii în mod regulat. Când sosesc primii dinți, începeți să-i periați folosind o periuță de dinți mică și moale și o pastă de dinți, de preferință, concepute special pentru bebeluși. Nu veți avea nevoie de o cantitate mare de pastă de dinți. Excesul de fluor în dieta bebelușului dumneavoastră la această vârstă fragedă poate provoca decolorarea permanentă a dinților. Consultați-vă cu medicul dentist dacă aveți întrebări despre ce fel de periuță de dinți sau pastă de dinți să utilizați pentru copiii mai mici.

Încurajarea copiilor mici să se perieze și să folosească ata dentară

Adolescentă care se spală pe dinți cu perița de dinți electrică Pe măsură ce copiii cresc, vor dori să înceapă să se spele pe dinți. Periute de dinti speciale pentru setul mai tanar sunt mai usor de prins si manevrat. Cu o periuță de dinți specială, aceștia vor fi mai capabili să se perieze temeinic și eficient. Veți dori în continuare să ajutați, oferindu-le un alt periaj după ce s-au periat singuri, pentru a vă asigura că dinții sunt drăguți și curați.

Folosirea aței dentare este mai dificilă pentru copiii mici și poate dura timp pentru ca aceștia să învețe. În calitate de stomatologi de familie, vă putem ajuta să găsiți ata dentară care să le faciliteze manevrarea și utilizarea copiilor. Acestea vin adesea în forme distractive și culori strălucitoare care îi atrag pe copii, încurajându-i să le folosească în mod regulat.

Dacă aveți nevoie de idei sau îndrumări cu privire la modul în care să vă învățați sau să vă motivați copiii să perieze și să folosească ata dentară și despre importanța igienei bucale, vă rugăm să contactați North Dent și să ne întrebați. Vom fi mai mult decât bucuroși să vă ajutăm cu orice sfat putem. Sau, dacă preferați, solicitați doar o programare și vă vom oferi o consultație gratuită pentru dumneavoastră și copilul dumneavoastră. Practica noastră este construită în jurul zâmbetului tău.

Post comment