• Str. Henri Coanda Nr.40, Bl.N14, Sc.A
  • 0747 38 48 48

Menținerea zâmbetelor sănătoase este misiunea noastră la North Dent Ramnicu Valcea. Preventia in stomatologie  – cheia pentru a păstra un zâmbet strălucitor și sănătos pe tot parcursul vârstei adulte este să practici o igienă orală adecvată și să faci vizite regulate la dentist. Urmând practica stomatologiei preventive, avem grijă de dinții tăi pentru a-i menține sănătoși înainte, în timpul și după programare.

Este important să te cunoști pe tine și dinții tăi

Oameni de stomatologie preventivă în formă de dinte uriaș Unul dintre scopurile principale ale programărilor noastre regulate de igienă este de a depista orice probleme dentare care se pot dezvolta, cum ar fi carii, și de a menține sănătatea dinților și gingiilor. Credem că educația pentru sănătatea orală este o parte importantă a stomatologiei preventive, așa că vă arătăm ție și familiei tale modalități de a vă menține dinții și gingiile mai sănătoși în timp ce sunteți acasă, ajutându-vă să evitați carii, bolile gingiilor, uzura smalțului, gingivita și chiar parodontoza.

Stomatologia preventivă începe de acasă

La North Dent vrem să vă ajutăm să vă mențineți dinții și gingiile cât mai sănătoase posibil, în timp ce sunteți acasă și între programări. Copiii, adolescenții și adulții pot avea carii, precum și boli ale gingiilor care pot duce la probleme dentare grave, cum ar fi parodontita. Vă recomandăm să vă periați de două ori pe zi cu pastă de dinți cu fluorură și să folosiți ata dentară zilnic sau de cel puțin 4 ori pe săptămână pentru a îndepărta placa bacteriană dintre dinți și sub linia gingiilor, înainte ca aceasta să se întărească în tartru. De asemenea, vă recomandăm să limitați alimentele cu zahăr sau amidon, în special gustările lipicioase. Și, desigur, să vă vizitați regulat medicul dentist pentru curățări și controale profesionale este o necesitate. A aștepta să vă vedeți medicul dentist până când aveți o durere de dinți sau o altă problemă nu este o strategie bună pe termen lung pentru sănătatea orală a familiei dumneavoastră. Spuneți-ne cum vă putem ajuta familia să zâmbească.

Post comment