• Str. Henri Coanda Nr.40, Bl.N14, Sc.A
  • 0747 38 48 48

Tratamentele din stomatologia generala cuprind diverse proceduri menite sa amelioreze si sa vindece diversele suferinte ale dintilor, de la carii simple pana la complicatii.

Read more

Stomatologie Generala

Tratamentul endodontic este o succesiune de proceduri terapeutice care are ca scop eliminarea infectiei de la nivelul pulpei dentare si protejarea zonelor decontaminate de alte agresiuni microbiene.

Read more

Endodontie

Pedodontia numita si stomatologia pediatrica este specialitatea stomatologica care se ocupa cu ingrijirea si tratarea dintilor copiilor.

Read more

Pedodontie

Odontoterapia reprezintă ramura medicinii dentare care se ocupă cu tratamentul leziunilor carioase (caria dentară).

Read more

Odontoterapie

Albirea dintilor se poate realiza in diferite moduri: fie in cabinet cu ajutorul lampii de albire, fie acasa cu gutiere personalizate.

Read more

Albire dentara

Un pivot dentar este un element protetic conceput pentru a asigura stabilitatea unui dinte natural atunci când a suferit un traumatism dentar, o infecție sau dintele s-a deteriorat extrem de mult din cauza unei carii profunde. Pivotul dentar înlocuiește un dinte a cărui rădăcină este suficient de bună ...

Read more

Coronite si Pivoti

Detartrajul dentar este o procedură prin care medicul dentist va îndepărta cantitatea de tartru aflată pe suprafețele dentare și interdentare. Acest procedeu este unul lipsit de durere și obligatoriu pentru menținerea unei igiene orale corespunzătoare...

Read more

Detartraj Profesional

Vă confruntați cu neplăcerile unei urgențe stomatologice?

Read more

Urgente Stomatologice