• Str. Henri Coanda Nr.40, Bl.N14, Sc.A
  • 0747 38 48 48

Astăzi, estetica dentară este mai populară ca niciodată, de la albirea și modelarea dinților până la închiderea spațiilor și înlocuirea completă a dinților. La North Dent, avem la dispoziție o gamă largă de instrumente și tehnici pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului tău. Desigur, o bună sănătate orală implică periajul zilnic și folosirea aței dentare și mersul la dentist de două ori pe an. Numai acestea pot face multe pentru a-ți îmbunătăți zâmbetul. Și pe lângă faptul că medicul stomatolog vă verifică pentru carii și boli bucale și face curățarea de rutină, iată câteva idei pentru a vă îmbunătăți și mai mult zâmbetul.

1) Coroane dentare

O coroană este o modalitate bună de a acoperi dinții care sunt decolorați sau de formă prost. O coroană vă poate face dintele mai puternic și îi poate îmbunătăți aspectul. Coroanele pot fi, de asemenea, folosite pentru a atașa punți, pentru a proteja un dinte slab de rupere sau pentru a restaura unul care a fost deja rupt. La North Dent, suntem mândri să oferim aceste servicii.

2) Fațete

Fațetele sunt învelișuri subțiri ca napolitana, realizate la comandă, realizate din materiale de culoarea dinților, concepute pentru a acoperi partea din față a dinților. Sunt o opțiune pentru corectarea dinților pătați, ciobiți, cariați sau strâmbi. Spre deosebire de lipire, este necesar să îndepărtați o cantitate mică de smalț de pe dinte pentru a acomoda coaja. Pe baza unui model al gurii tale, acestea sunt menite să arate ca dinții tăi naturali. Oamenii iubesc rezultatul final, iar fațetele sunt una dintre cele mai populare soluții pentru dinții imperfecti.

3) Opțiuni de albire

Când vine vorba de a obține un zâmbet mai alb și mai luminos, există o varietate de produse pentru albirea dinților pe care le puteți încerca. Opțiunile principale sunt albirea la birou sau albirea acasă. Înainte de a începe orice tratament de albire, vă recomandăm să discutați cu medicul dentist, care vă va spune ce proceduri de albire, dacă există, vă vor funcționa cel mai bine. Iată opțiunile:

  • Paste de dinți pentru albire: sunt utile, dar pot elimina doar petele de suprafață și nu conțin înălbitor și luminează culoarea dintelui cu aproximativ o nuanță
  • Tehnici de albire activată de lumină: vă pot face dinții mai deschisi cu trei până la opt nuanțe
  • Alte opțiuni de albire: consultați această gamă de opțiuni de albire a dinților pe site-ul nostru

4) Legătura dentară

Nu ești mulțumit de felul în care arată dinții tăi? Legătura poate fi răspunsul. Pentru unii, poate ajuta la restabilirea aspectului natural al dinților tăi. Lipirea dentară este o procedură în care un material de rășină de culoarea dintelui (un material plastic durabil) este aplicat pe suprafața dintelui și se întărește cu o lumină specială, care în cele din urmă „leagă” materialul de dinte. Smalțul natural al dintelui și dentina sunt fuzionate împreună pentru a crea o structură puternică, care arată grozav.

5) Implanturi

Implanturile dentare sunt o procedură care înlocuiește dinții deteriorați sau lipsă cu dinți artificiali care arată și funcționează la fel ca cei adevărați. Chirurgia cu implant dentar poate oferi o alternativă binevenită la lucrările de pod sau protezele dentare care nu se potrivesc bine. Așezate chirurgical în maxilarul superior sau inferior, funcționează ca o ancoră solidă pentru dinții de înlocuire. Fabricate din titan și din alte materiale, implanturile sunt concepute pentru a susține restaurări (cum ar fi coroane sau punți) și pentru a se integra cu ceilalți dinți.

6) Pentru a evita dinții galbeni - incercați asta

Albul tău sidefat și-a pierdut strălucirea? Te-ai săturat de dinții care arată galben? Este o plângere comună pe care o auzim de la pacienții noștri. Dacă un aliment sau o băutură poate lăsa o pată permanentă pe îmbrăcăminte, vă va păta și dinții. Evitați această listă pentru dinții mai albi:

  • Fără țigări, trabucuri și tutun de mestecat, ei sunt cei mai mari infractori
  • Limitați-vă cafeaua, ceaiul și cola, și aceștia sunt vinovați
  • Atenție la sucul de struguri, vinul roșu, băuturile pentru sport și paletele care pot păta dinții
  • Fructele precum afinele, murele și căpșunile lasă reziduuri
  • Alimentele procesate și gustările folosesc substanțe chimice colorante care sunt dăunătoare pentru dinți
  • Practica noastră este construită în jurul zâmbetului tău

Un zâmbet frumos și sănătos este chiar după colț la North Dent. Pentru a descoperi care este cea mai bună procedură de albire dentară sau dentară pentru dumneavoastră vă rugăm să ne contactați. Vom fi mai mult decât bucuroși să vă ajutăm cu orice sfat putem. Sau, dacă preferați, solicitați o programare și primiți o consultație gratuită. Așteptăm cu nerăbdare să vă îmbunătățim zâmbetul și sănătatea.

Post comment